Meer dan alleen transportHPSUspLogo

Holland Pakket Service is een jong en dynamisch bedrijf, dat gespecialiseerd is in nationale en inter nationale koeriersdiensten. Binnen de regio Amersfoort zijn wij in staat om spoed zendingen binnen 30 minuten bij u af te halen.

Wat u ook te vervoeren heeft, Holland Pakket Service is uw partner op het gebied van koeriersdiensten. Een snelle, betrouwbare en professionele service tegen een zeer scherpe prijs. U als klant hoeft zich geen zorgen te maken over uw product, dat doen wij.

Holland Pakket Service staat voor u 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om al uw producten op te halen af te leveren waar dan ook in heel Nederland en daar buiten!

HPSCaddyZorg en toewijding

Onze koerier is een verlengstuk van uw bedrijf. Daarom zijn de pionnen waarmee wij het spel spelen dan ook zorgvuldig door ons geselecteerd.

Zij weten dat u het liefst zelf de bezorging zou doen en handelen dusdanig. Op verzoek ontvangt u van ons altijd een afgetekend ontvangstbewijs zodat u precies weet door wie en wanneer uw zending is aangenomen.

Uw opdracht snel en efficiënt uitvoeren tegen scherpe prijzen is onze missie. Daarom heeft u bij Holland Pakket Service diverse mogelijkheden om uw zendingen te vervoeren.

Partner in transportHPSVito

Holland Pakket Service is de betrouwbare partner voor uw 24/7 transportvraagstukken. Voor onze opdrachtgevers vullen wij op transparante en duurzame wijze de dagelijkse transportbehoefte in. Onze betrokken en vakkundige medewerkers staan voor u klaar. Dit is wat u van ons mag verwachten! Dit alles resulterend in langdurige samenwerking met onze opdrachtgevers.

Door de betrouwbare transport- en koeriersdiensten weten steeds meer organisaties ons te vinden. De wens van de klant staat bij ons altijd voorop. Snel, betrouwbaar en flexibel. Van kleine pakketten tot volle trailers en vervoer over grotere afstanden, bij ons kunt u rekenen op maatwerk.

01DirectPakketSturen

02VeelGesteldeVragen

03VrijblijvendContact