Stadsritten

Stadsritten

Voor stadsritten in Amersfoort e.o. neemt u contact op met Holland Pakket Service. Holland Pakket Service is een koeriersdienst die bekend staat om zijn punctualiteit en hoge service naar u als klant. Onze stadsritten in Amersfoort e.o. zijn ideaal als u snel iets van de ene kant van de stad naar de andere kant wilt laten vervoeren.

24UursServiceDiensten

24-uur service

We leven in een 24-uurs economie en ook het bedrijfsleven draait dag en nacht door om de productiviteit zo hoog mogelijk te houden en de klanten optimaal te bedienen. Snelheid en beschikbaarheid zijn cruciale begrippen geworden binnen onze én uw branche. Wij zijn er in ieder geval 24/7 klaar voor.

SpoedZendingen

Spoedzendingen

Direct vervoer zonder tussenkomst van anderen. In de regio binnen 30 minuten opgehaald en zo snel mogelijk bezorgd met aflevermelding. Voor spoedeisende zendingen bieden wij u de dienst waarbij wij binnen een half uur bij u aanwezig kunnen zijn, mits u zich in dezelfde regio bevindt.

Koerierdiensten

Koeriersdiensten

De koeriersdiensten kunnen dedicated worden uitgevoerd in heel Europa zonder tussenkomst van anderen. Heeft u regelmatig koeriersritten ? In dit geval maken wij graag een persoonlijke afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken.

Internationaal

Internationaal transport

Ook in het buitenland kennen wij de weg. Wij hebben namelijk een jarenlange ervaring opgebouwd in internationaal transport. Vele relaties hebben hun transport buiten de landsgrenzen al aan Holland Pakket Service toevertrouwd. Voor internationaal transport bent u bij ons aan het juiste adres.

Medisch

Medisch transport

Bent u leverancier van ziekenhuizen en heeft u behoefte aan een betrouwbare en voordelige transporteur van uw goederen dan treden wij graag persoonlijk met u in contact om uw transportwensen tot in detail te bespreken om maatwerk te kunnen leveren.

KvK-Rechtbank

KvK-Rechtbank koerier

Bij waardevolle en vertouwelijke zendingen is het van belang dat de zending bij de juiste persoon worden afgeleverd en niet zoek raakt in een berg andere documenten en pakketjes. Bij Holland Pakket Service zijn we gespecialiseerd in het afleveren en ophalen van documenten en pakketten.

PostbusDienst

Postbus dienst

Geen tijd om ’s ochtends uw postbus te legen of om nieuwe post af te leveren of het postkantoor? Bij Holland Pakket Service kunt u gebruik maken van de postbus service. Naar wens kunnen wij iedere dag (maandag t/m vrijdag) uw brievenbus legen en nieuwe post ophalen.

01DirectPakketSturen

02VeelGesteldeVragen

03VrijblijvendContact